Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kalemle yazı yazmak

Rüyada mavi kalemle yazı yazmak

Rüyada mavi kalemle yazı yazmak eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi kalemle yazı yazmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda risk alıyor olabilirsiniz.

Rüyada mavi kalemle yazı yazmak ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına işarettir.

Rüyada siyah kalemle yazı yazmak onlara doyasıya sarılacağına, zarar etmeyeceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil kalemle yazı yazmak elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına tabir olunur.

Rüyada sarı kalemle yazı yazmak bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına inanılır.

Rüyada kırmızı kalemle yazı yazdığınızı görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı kalemle yazı yazmak başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada tükenmez kalemle yazı yazmak maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kalemle yazı yazmak bulunduğu mevkide yükseleceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments