Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kalemle yazı yazmak

Rüyada siyah kalemle yazı yazmak

Rüyada siyah kalemle yazı yazmak sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, mevki edineceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada siyah kalemle yazı yazmak gördüyseniz:

  • Ayın onbirine dikkat edin.Her ne yaparsanız işlerinizi planlı, programlı bir şekilde yürütmelisiniz.

Rüyada siyah kalemle yazı yazmak yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada kurşun kalemle yazı yazmak aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı kalemle yazı yazmak kolaylık elde edeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, her zaman hak ettiğini alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalemle yazı yazmak kazançtan yana kara geçeceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine işarettir.

Rüyada kırmızı kalemle yazı yazdığınızı görmek hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi kalemle yazı yazmak buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine yorulur.

Rüyada kırmızı kalemle yazı yazmak çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kalemle yazı yazmak sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments