Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kalem görmek

Rüyada yeşil kalem görmek

Rüyada yeşil kalem görmek yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, üzeceğine delalettir.

Rüyada yeşil kalem gördüyseniz:

  • Dost bildiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı değiştiğini görerek üzülebilirsiniz.

Rüyada gözüne yeşil kalem çekmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Rüyada yeşil göz kalemi almak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil boya kalemi görmek artık hep ileriye ve önüne bakacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, borç batağına düşeceğine yorulur.

Rüyada göze yeşil kalem çekmek Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil kalem görmek daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil göz kalemi sürmek eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına alamet eder.

Rüyada yeşil göz kalemi çekmek sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözlerine yeşil kalem sürmek kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments