Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil boya kalemi görmek

Rüyada yeşil boya kalemi görmek

Rüyada yeşil boya kalemi görmek bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, güveninin artacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada yeşil boya kalemi gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermemeniz veya aniden harekete geçmemeniz durumunda olaylar kendiliğinden çözülebilir.

Rüyada yeşil boya kalemi görmek yolunun açılacağına, keyfinin kaçacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada kuru boya kalemi görmek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada boyalı kalemler görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru boya kalemleri görmek iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada boya kalemi görmek zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına delalet eder.

Rüyada kalem boya görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli boya kalemleri görmek yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada renkli boya kalemi görmek yüzünün kızaracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments