Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kadife görmek

Rüyada yeşil kadife görmek

Rüyada yeşil kadife görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, sorunlarını bitireceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, üzüntülerin günden güne artacağına delalettir.

Rüyada yeşil kadife gördüyseniz:

  • Kendi bildiğiniz yoldan ilerleme arzunuz ilişkilere zarar verebilir.

Rüyada yeşil kadife giymek hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, değer göreceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yeşil kadife pantolon görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada yeşil kadife elbise görmek çok büyük adımlar atılacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kadife görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, rüya sahibinin muradına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kadife ceket görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine inanılır.

Rüyada mavi kadife görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine inanılır.

Rüyada kadife ceket görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah kadife pantolon görmek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments