Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kadife görmek

Rüyada mavi kadife görmek

Rüyada mavi kadife görmek karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada mavi kadife gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan veya size yanlış bilgiler veran kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada mavi kadife elbise görmek yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, ardından yeni bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada mavi kadife görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, ağız tadının da kaçacağına işarettir.

Rüyada mavi kadife kumaş görmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine yorulur.

Rüyada kadife kıyafet görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahverengi kadife pantolon giymek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine işarettir.

Rüyada kadife çiçeği görmek iyi zamanlar geçireceğine, büyük bir saygınlık kazanacağına, huzurlu günler görüleceğine yorulur.

Rüyada kadife ceket görmek üzüntülerinin son bulacağına, karşılığını bulacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kadife görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, sağlığının geri geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments