Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kadife pantolon görmek

Rüyada yeşil kadife pantolon görmek

Rüyada yeşil kadife pantolon görmek gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, işinin başından ayrılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil kadife pantolon gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Rüyada yeşil kadife pantolon görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı kadife pantolon görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına alamet eder.

Rüyada siyah kadife pantolon görmek işlerinde aksama olacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine işaret eder.

Rüyada kadife pantolon giymek hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, bir beladan kurtulacağına, kendisini mutsuz edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kahverengi kadife pantolon görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahverengi kadife pantolon giymek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadife pantolon görmek maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, büyük paralar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada yeşil kadife ceket görmek maddi açıdan ferahlayacağına, iyi haberler alınacağına, büyüleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments