Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kadife giymek

Rüyada yeşil kadife giymek

Rüyada yeşil kadife giymek istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, parasal sıkıntıların son bulacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil kadife giymek gördüyseniz:

  • Yapacağınız alışverişler keyfinizi yerine getirecek.

Rüyada yeşil kadife giymek sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı kadife elbise giymek hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, başının derde gireceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine yorulur.

Rüyada kadife pantolon giymek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, gelirinin garanti olacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine delalettir.

Rüyada kahverengi kadife pantolon giymek hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine alamet eder.

Rüyada kadife giymek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, memur ise terfi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadife elbise giymek varolan borçların ödeneceğine, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına inanılır.

Rüyada siyah kadife elbise giymek güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil kadife elbise görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments