Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadife ceket görmek

Rüyada kadife ceket görmek

Rüyada kadife ceket görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine yorulur.

Rüyada kadife ceket gördüyseniz:

  • Kimsenin etkisinde kalmadan, mantığınızdan çok duygularınıza güvenerek kararınızı, içinizden geldiği gibi vermeniz gerekiyor.

Rüyada siyah kadife ceket görmek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine delalet eder.

Rüyada kadife ceket görmek karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına yorulur.

Rüyada kırmızı kadife ceket görmek bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına işarettir.

Rüyada yeşil kadife ceket görmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine tabir olunur.

Rüyada kadife görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına delalettir.

Rüyada kadife kıyafet görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada siyah kadife elbise görmek rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine rivayet eder.

Rüyada kadife giymek insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments