Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kadife elbise görmek

Rüyada yeşil kadife elbise görmek

Rüyada yeşil kadife elbise görmek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, bekarsa evleneceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kadife elbise gördüyseniz:

  • Bozuk yiyecek maddelerine dikkat edin.

Rüyada yeşil kadife elbise görmek kazancının ve rızkının da garanti olacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına işarettir.

Rüyada siyah kadife elbise görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı kadife elbise giymek büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada kırmızı kadife elbise görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kadife elbise giymek birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine delalettir.

Rüyada mavi kadife elbise görmek hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah kadife elbise giymek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kadife giymek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments