Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kadife ceket görmek

Rüyada siyah kadife ceket görmek

Rüyada siyah kadife ceket görmek birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, bir süre belini doğrultamayacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah kadife ceket gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınıza göre yaşadığınız yerde yapacağınız düzenlemelerin veya yer değişikliğinin karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada siyah kadife ceket görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına inanılır.

Rüyada yeşil kadife ceket görmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadife ceket görmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı kadife ceket görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına alamet eder.

Rüyada siyah kadife görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah kadife pantolon görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, düşmanına galip geleceğine, verimin her geçen gün artacağına delalettir.

Rüyada siyah kadife elbise giymek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah kadife kutu görmek sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, çok eğleneceğine, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments