Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabirde yattığını görmek

Rüyada kabirde yattığını görmek

Rüyada kabirde yattığını görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına alamet eder.

Rüyada kabirde yattığını gördüyseniz:

  • Uzlaşma sağlanamaması durumunda bazı ilişki veya iş birlikleri size maddi veya manevi bedel ödetebilir.

Rüyada kabirde yattığını görmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine işarettir.

Rüyada kabir hayatını görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada geniş kabir görmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, kalkınacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine işaret eder.

Rüyada kabir temizlemek kısmetlerin çoğalacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına alamet eder.

Rüyada kabir azabı görmek gönlünce bir hayat süreceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, dertlerinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabir sulamak değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada kabirde su görmek rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize rivayet eder.

Rüyada kabir yapmak hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments