Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabirde su görmek

Rüyada kabirde su görmek

Rüyada kabirde su görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada kabirde su gördüyseniz:

  • Yeni kişisel gelir kaynakları yaratma gayreti içinde olmalısınız.

Rüyada içi su dolu kabir görmek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine delalet eder.

Rüyada kabirde su görmek eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabir temizlemek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine alamet eder.

Rüyada kabirde ışık görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kabir görmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine inanılır.

Rüyada evde kabir görmek yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına delalet eder.

Rüyada kabirde yılan görmek yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, başarıları ile tanınacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabir azabından korkmak rakipleri mağlup edeceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, ele geçen parada artış olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments