Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ırmakta yüzdüğünü görmek

Rüyada ırmakta yüzdüğünü görmek

Rüyada ırmakta yüzdüğünü görmek iş konusunda değişiklikler yapılacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, yenisinin başlayacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada ırmakta yüzdüğünü gördüyseniz:

  • İş ilişkileriniz sizi bile şaşırtacak derecede düzelebilir.

Rüyada ırmakta yüzdüğünü görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına alamet eder.

Rüyada ırmakta yüzmek işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, gayrimenkul işine girip zengin olacağına inanılır.

Rüyada yeşil ırmakta yüzmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına rivayet eder.

Rüyada ırmak nehir görmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada ırmak kenarında oturmak onun istediği yoldan gideceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine alamet eder.

Rüyada büyük bir ırmak görmek konforlu ve rahat hale geleceğine, moral ve sermaye kaybedeceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada ırmak geçmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, işlerin kapanacağına, sıkıntının günden güne artacağına yorulur.

Rüyada ırmak kenarında gezmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, insanlar arasında yüceleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments