Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ırmak ve yeşillik görmek

Rüyada ırmak ve yeşillik görmek

Rüyada ırmak ve yeşillik görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada ırmak ve yeşillik gördüyseniz:

  • Bazı konuların değişmemesinden sıkılıyorsanız, değişmeye başladığını fark edeceksiniz.

Rüyada ırmak ve yeşillik görmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil ırmak görmek büyük atılımlarda bulunacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına işaret eder.

Rüyada yeşil ırmak olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil bir ırmak kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine yorulur.

Rüyada yeşil ırmakta yüzmek her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, şansının kendisinden yana olacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine delalettir.

Rüyada ırmağa düştüğünü görmek ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada ırmak ve balık görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına alamet eder.

Rüyada taşmış ırmak görmek eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, esenliğe kavuşulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments