Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ırmak görmek

Rüyada yeşil ırmak görmek

Rüyada yeşil ırmak görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil ırmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler işlerinizi engellemeye çalışabilirler veya size karşı çıkmak konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada yeşil ırmakta yüzmek insanlara küsüleceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına alamet eder.

Rüyada yeşil bir ırmak son model arabaya sahip olacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada yeşil ırmak çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, mülk sahibi olacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada yeşil ırmak görmek güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, çok güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ırmak ve yeşillik görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ırmağa düşmek dostlarıyla bir araya geleceğine, zengin bir hayat süreceğine, yüksek bir makamı olacağına işaret eder.

Rüyada ırmakta kayık görmek güzel huylarının değişeceğine, geçim derdinden kurtulacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine işaret eder.

Rüyada ırmakta boğulan birini görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments