Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ırmakta boğulan birini görmek

Rüyada ırmakta boğulan birini görmek

Rüyada ırmakta boğulan birini görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, hayatına bakacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına delalettir.

Rüyada ırmakta boğulan birini gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz geçmişin etkisinde kalabilir.

Rüyada ırmakta boğulan birini görmek uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ırmakta boğulmak ele geçen paranın daha da artacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine işarettir.

Rüyada ırmakta boğulduğunu görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ırmakta boğulan birini kurtarmak yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ırmakta kayıkla gezmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine işaret eder.

Rüyada ırmak taşması görmek yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada kurumuş ırmak görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ırmak içinde yürümek hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, borçları varsa ödeyeceğine, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments