Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ırmağa düşmek

Rüyada ırmağa düşmek

Rüyada ırmağa düşmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, ününün çoğalacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, çok büyük bir acı duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ırmağa düşmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda size yardımcı olailecek bir kişi her şeyi bir araya getirebilme yeteneğiniz nedeniyle size bazı teklifler getirebilir.

Rüyada ırmağa düşmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına delalet eder.

Rüyada arabayla ırmağa düşmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ırmak düşmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil ırmak keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada berrak ırmak görmek işlerinin ters gideceğine, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada nehir ırmak başına türlü işler geleceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ırmakta kaybolmak ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada süt akan ırmak yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments