Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil incir yemek

Rüyada yeşil incir yemek

Rüyada yeşil incir yemek kısmetlerinin bol olacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, parasının azalacağına alamet eder.

Rüyada yeşil incir yemek gördüyseniz:

  • Öğrenecekleriniz geleceğiniz için fayda içerebilir.

Rüyada yeşil incir toplayıp yemek tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil incir yemek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada yeşil incir ağacı görmek elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada taze yeşil incir görmek varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil incir yediğini görmek borçlarını kolayca ödeyeceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, zahmete ve çileye düşeceğine işarettir.

Rüyada yeşil incir yaprağı görmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil incir toplamak uğursuzluklarla karşılaşacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara incir yemek makamının sürekli yükseleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments