Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze yeşil incir görmek

Rüyada taze yeşil incir görmek

Rüyada taze yeşil incir görmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, daha sonra işlerin açılacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, doğruluktan ayrılmayacağına alamet eder.

Rüyada taze yeşil incir gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin teklif, yorum veya önerileri sizi tatmin etmeyebilir ya da mantıklı bulmayabilirsiniz.

Rüyada taze yeşil incir görmek hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, geçim derdine gireceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına tabir olunur.

Rüyada taze incir toplamak uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalettir.

Rüyada taze incir görmek her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına yorulur.

Rüyada taze incir yediğini görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taze incir yemek hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine inanılır.

Rüyada taze siyah incir görmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına delalet eder.

Rüyada taze yeşil ceviz görmek büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, malın bereketinin artmasına rivayet etmektedir.

Rüyada taze yeşil kabak görmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments