Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan siyah zeytin toplamak

Rüyada ağaçtan siyah zeytin toplamak

Rüyada ağaçtan siyah zeytin toplamak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok yıpranacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, büyük hatalar yapacağına alamet eder.

Rüyada ağaçtan siyah zeytin toplamak gördüyseniz:

  • Eğlenceli planlar esnasında, teklifler alabilir, sizin için yararlı olabilecek kişilerle tanışabilir veya karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ağaçtan siyah zeytin toplamak hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine yorulur.

Rüyada ağaçtan zeytin toplamak aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada zeytin ağacından zeytin toplamak sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan yeşil zeytin toplamak kazancının bereketleneceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada ağaçta siyah zeytin görmek çok hayırlı şeylere imza atacağına, hileye, fesada bulaşacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada siyah zeytin topladığını görmek hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah zeytin toplamak maddi yükümlülüklerin azalacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine yorulur.

Rüyada ağaçtan siyah incir toplamak rahat bir hayata sahip olunacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments