Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan zeytin toplamak

Rüyada ağaçtan zeytin toplamak

Rüyada ağaçtan zeytin toplamak şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, huzursuzlukların son bulacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, sıkıntılara neden olacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına inanılır.

Rüyada ağaçtan zeytin toplamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi ihtiyaçlarınıza uymayan yönlere itebilir.

Rüyada ağaçtan yeşil zeytin toplamak maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada ağaçtan siyah zeytin toplamak ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalettir.

Rüyada zeytin ağacından zeytin toplamak aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, geleceğine delalet eder.

Rüyada ağaçtan zeytin toplamak rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, şerefli bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada ağaçta zeytin görmek parasının ve malının çoğalacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada zeytin ağacı görmek maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada zeytin ve zeytin ağacı görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, yüzlerin asılacağına inanılır.

Rüyada zeytin ağacı budamak istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments