Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil gömlek giymek

Rüyada yeşil gömlek giymek

Rüyada yeşil gömlek giymek yenileceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil gömlek giymek gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki bazı olumsuz etkiler sürmektedir.

Rüyada yeşil gömlek giymek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada yeşil renk gömlek giymek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada mavi renk gömlek giymek kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gömleğini başkasının giydiğini görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına işarettir.

Rüyada ıslak gömlek giymek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı beyaz gömlek giymek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, sevilen birinin geleceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada bordo gömlek giymek kazançlı bir adım atılacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gömlek alıp giymek sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments