Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömleğini başkasının giydiğini görmek

Rüyada gömleğini başkasının giydiğini görmek

Rüyada gömleğini başkasının giydiğini görmek ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, rahat bir hayat süreceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, birlikte bazı işler yapılacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine inanılır.

Rüyada gömleğini başkasının giydiğini gördüyseniz:

  • En iyisi bütün konsantrenizi verip, herşeyi tam olarak halledip, sonra özel şeylerle ilgilenmenizdir.

Rüyada siyah gömlek ve pantolon giymek sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yaklaşan güzel günlere işarettir.

Rüyada iki gömlek giymek problemlerini çözeceğine, zararının büyük olacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin gömleğini giymek hayra ve esenliğe, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çizgili gömlek giymek işinde de hep başarılı olacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, karlı işler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bordo gömlek giymek alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, tamamen içine kapanacağına delalettir.

Rüyada gömlek giymek hakkını yedirtmeyeceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada siyah gömlek giymek sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ameliyat gömleği giymek bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, kişinin alım gücünün yükseleceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments