Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil gömlek aldığını görmek

Rüyada yeşil gömlek aldığını görmek

Rüyada yeşil gömlek aldığını görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, hastalıkların iyileşeceğine, kendisi için mal mülk alacağına, yeni çalışmalara girişileceğine, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil gömlek aldığını gördüyseniz:

  • Gereksiz değişiklikler yapmaktan sakının.

Rüyada yeşil gömlek aldığını görmek yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, çok hayır duası alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gömlek aldığını görmek çok yüksek mevkilerde bulunacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz gömlek aldığını görmek kötü işlere girmeyeceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yeşil gömlek görmek kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil ipek gömlek görmek zorlukların biteceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada yeşil gömlek giymek sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine delalettir.

Rüyada yeşil gömlek almak yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına işarettir.

Rüyada yeşil renk gömlek görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yollarının açılacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments