Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil gömlek almak

Rüyada yeşil gömlek almak

Rüyada yeşil gömlek almak rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, pek çok olumlu gelişmelere, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, büyük zorluklar geçireceğine, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına delalettir.

Rüyada yeşil gömlek almak gördüyseniz:

  • Bilinçsiz davranan veya yaptıklarının farkında olmayan insanları uyarmaya çalışmanız durumunda beklenmedik veya mantıksız tepkilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yeşil gömlek giymek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, rızkın artacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine yorulur.

Rüyada yeşil gömlek satın almak işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada yeşil çizgili gömlek görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine delalettir.

Rüyada yeşil gömlek görmek mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine inanılır.

Rüyada yeşil renk gömlek görmek yakın zaman içinde kazancının artacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına delalettir.

Rüyada yeşil renk gömlek giymek aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına alamet eder.

Rüyada yeşil gömlek vermek sıkıntıların sona ereceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil gömlek hediye almak yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments