Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömlek aldığını görmek

Rüyada gömlek aldığını görmek

Rüyada gömlek aldığını görmek büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gömlek aldığını gördüyseniz:

  • Arkadaş gurubunuzla etkinliklerde bulunacak, ilgi alanınıza giren konularda onlarla düzeyli tartışmalar yapacaksınız.

Rüyada beyaz gömlek aldığını görmek yeni alanlara yöneleceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada gömlek aldığını görmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, üstün başarılar alacağına delalettir.

Rüyada yeşil gömlek aldığını görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, karın artacağına delalettir.

Rüyada çiçekli gömlek giymek bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, bol kazanç elde edeceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada pantolon ve gömlek görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gömlek giydirmek kalp kırmaya, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada gömlek üstüne gömlek giymek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada birine gömlek almak bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments