Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ipek gömlek görmek

Rüyada yeşil ipek gömlek görmek

Rüyada yeşil ipek gömlek görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil ipek gömlek gördüyseniz:

  • Kıskançlık, intikam veya öfke türünde duygular ön plana çıkabilir.

Rüyada yeşil ipek gömlek görmek zor zamanların çok eskide kalacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ipek gömlek görmek korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz ipek gömlek görmek iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı ipek gömlek giymek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada yeşil ipek kumaş görmek kurtuluş yollarına ulaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, sorunların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil ipek elbise giymek yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil ipek giymek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine yorulur.

Rüyada ipek yeşil elbise giymek kısmetsizlik yaşayacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments