Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş gerdanlık görmek

Rüyada gümüş gerdanlık görmek

Rüyada gümüş gerdanlık görmek rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş gerdanlık gördüyseniz:

  • Erkekseniz patronunuzla ya da üzerinizde yetki sahibi olan birisi ile anlaşmazlıklarınız olabilir.

Rüyada gümüş gerdanlık takmak elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Rüyada gümüş gerdanlık görmek bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, kendi işinin başına geçeceğine delalet eder.

Rüyada altın gerdanlık çalmak yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil gerdanlık görmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına delalet eder.

Rüyada yakut gerdanlık görmek rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına alamet etmektedir.

Rüyada inci gerdanlık görmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına rivayet eder.

Rüyada altın gerdanlık bulmak istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine inanılır.

Rüyada pırlanta gerdanlık görmek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments