Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz fasulye toplamak

Rüyada beyaz fasulye toplamak

Rüyada beyaz fasulye toplamak fırsatların daha büyük getirileri olacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, gelir elde edeceğine, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz fasulye toplamak gördüyseniz:

  • Karışıklıklar engel teşkil edebilir.

Rüyada beyaz fasulye toplamak büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada fasulye topladığını görmek emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil fasulye topladığını görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, oğlu evli ise boşanacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına inanılır.

Rüyada yeşil fasulye toplamak rahat bir hayat süreceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye toplamak başkalarının malına göz dikeceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına işarettir.

Rüyada bahçeden fasulye toplamak iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına alamet eder.

Rüyada taze yeşil fasulye toplamak özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bahçeden yeşil fasulye toplamak evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments