Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil fasulye sulamak

Rüyada yeşil fasulye sulamak

Rüyada yeşil fasulye sulamak işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına alamet eder.

Rüyada yeşil fasulye sulamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sıkıntılarınız varsa, dile getirmemenizde fayda var.

Rüyada yeşil fasulye sulamak aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada fasulye sulamak yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil bitki sulamak iyi hissedeceğine, kızına daima sahip çıkacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına işaret eder.

Rüyada yeşil tarla sulamak yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada yeşillikleri sulamak ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil alanı sulamak bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine inanılır.

Rüyada yeşil çiçek sulamak çaresiz ve çözümsüz kalacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada yeşillik sulamak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, evindeki huzurun bozulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments