Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillikleri sulamak

Rüyada yeşillikleri sulamak

Rüyada yeşillikleri sulamak çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, geride bırakacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, pek çok olumlu gelişmelere, büyük borçların altında ezileceğine inanılır.

Rüyada yeşillikleri sulamak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde duygularınızı ifade edebilmeniz çok zordur.

Rüyada yeşil soğan sulamak elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına işarettir.

Rüyada yeşil çiçek sulamak yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına alamet eder.

Rüyada yeşil ağaç sulamak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil biber sulamak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine inanılır.

Rüyada yeşil alanı sulamak ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil tarla sulamak işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına alamet eder.

Rüyada yeşil fasulye sulamak gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşillikleri sulamak çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, huzursuz olacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments