Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fasulye sulamak

Rüyada fasulye sulamak

Rüyada fasulye sulamak tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına alamet eder.

Rüyada fasulye sulamak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada yeşil fasulye sulamak daha büyük adımlar atılacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına alamet eder.

Rüyada fasulye sulamak zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksıdaki çiçekleri sulamak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, ettikleri duanın kabul olacağına yorulur.

Rüyada inek sulamak tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada orman sulamak etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaç dikmek sulamak sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, prestij kazanacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına inanılır.

Rüyada bahçe sulamak kötü günlerin geride kalacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına işaret eder.

Rüyada sebze tarlası sulamak zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments