Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil fasulye satın almak

Rüyada yeşil fasulye satın almak

Rüyada yeşil fasulye satın almak sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, mevkilerinin yüksek olacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine yorulur.

Rüyada yeşil fasulye satın almak gördüyseniz:

  • Mümkünse ertelemekte yarar var.

Rüyada yeşil fasulye satın almak sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine işaret eder.

Rüyada kuru fasulye satın almak yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına tabir olunur.

Rüyada taze fasulye satın almak rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye yetiştirmek rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye yediğini görmek ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, dinde tartışmaya delalettir.

Rüyada yeşil fasulye turşusu görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, kişinin kendi başının çaresine bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil fasulye ayıklamak kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye yemeği pişirmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, asla harama bulaşmayacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments