Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil fasulye ayıklamak

Rüyada yeşil fasulye ayıklamak

Rüyada yeşil fasulye ayıklamak günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, daima önüne bakacağına işarettir.

Rüyada yeşil fasulye ayıklamak gördüyseniz:

  • Tedbirli olmanızda fayda var.

Rüyada yeşil fasulye ayıklamak maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına delalettir.

Rüyada taze fasulye ayıkladığını görmek beklenilen takdiri alacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, her geçen gün başarıların artacağına işarettir.

Rüyada fasulye ayıklamak çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, keyifli sohbetler edeceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada taze fasulye ayıklamak yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yeşillik ayıklamak eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına inanılır.

Rüyada yeşil bezelye ayıklamak sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, istihdam edeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil soğan ayıklamak aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil zeytin ayıklamak gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments