Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil fasulye yetiştirmek

Rüyada yeşil fasulye yetiştirmek

Rüyada yeşil fasulye yetiştirmek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, büyüleyeceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye yetiştirmek gördüyseniz:

  • Birlikte çalışmaktan keyif aldığınız kişilerle bağlantı kurmaktan çekinmeyin.

Rüyada yeşil fasulye yetiştirmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada fasulye yetiştirmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, acılarını dindireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil biber yetiştirmek anne baba dualarının alınacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine yorulur.

Rüyada yeşil fasulye dikmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine alamet eder.

Rüyada bahçede yeşil fasulye görmek ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, şen kahkahalar atacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yeşil fasulye yemeği pişirmek işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada pazardan yeşil fasulye almak zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil fasulye temizlemek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments