Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze fasulye satın almak

Rüyada taze fasulye satın almak

Rüyada taze fasulye satın almak rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına alamet eder.

Rüyada taze fasulye satın almak gördüyseniz:

  • Küçük hatalarınız, farkına varmadan söyleyebileceğiniz bir, iki ufak söz ya da kırıcı davranış sonradan sizin aleyhinize olabilir.

Rüyada taze fasulye satın almak çocuklar gibi mutlu olacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada taze fasulye kırmak insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş taze fasulye yemek işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, gönlünce bir yaşam süreceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına delalettir.

Rüyada taze yeşil fasulye yemek dargınların barışacağına, maddi konuda zayıflayacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada taze fasulye almak karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada taze fasulye bahçesi görmek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş taze fasulye görmek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, çok para kazanılacağına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada taze fasulye topladığını görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, güzel haberler alınacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments