Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil fasulye yemeği pişirmek

Rüyada yeşil fasulye yemeği pişirmek

Rüyada yeşil fasulye yemeği pişirmek bol muhabbette kalacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye yemeği pişirmek gördüyseniz:

  • Dostlarınızın yardım taleplerini geri çevirmeyin.

Rüyada yeşil fasulye yemeği pişirmek çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, işlerin aksayacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil fasulye pişirdiğini görmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yeşil fasulye pişirmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine inanılır.

Rüyada taze fasulye yemeği pişirmek rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada kuru fasulye yemeği pişirmek amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hayata daha sıkı tutunacağına alamet eder.

Rüyada etli yeşil fasulye yemek parasının ve malının artacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine yorulur.

Rüyada taze yeşil fasulye yemek kalben çok rahat edileceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye turşusu yemek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, hayatından razı geleceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments