Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil fasulye yediğini görmek

Rüyada yeşil fasulye yediğini görmek

Rüyada yeşil fasulye yediğini görmek ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, evlatlarından memnun olacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, kendisiyle övüneceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine yorulur.

Rüyada yeşil fasulye yediğini gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı biraz saldırgan bir tutum içine girebilirsiniz.

Rüyada yeşil fasulye yediğini görmek hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye yediğini görmek yakın zaman içinde kazancının artacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine işaret eder.

Rüyada taze fasulye yediğini görmek kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada fasulye yediğini görmek atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, umutlarının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye yemek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, kötü sözler duylacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil fasulye yemeği pişirmek kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye tarlası görmek hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil fasulye turşusu görmek iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments