Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil elma suyu içmek

Rüyada yeşil elma suyu içmek

Rüyada yeşil elma suyu içmek bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine inanılır.

Rüyada yeşil elma suyu içmek gördüyseniz:

  • Bir seyahat, bazı kişilerin size bazı konularda eşlik etmesi ya da sevdiğiniz işlere zaman ayırmak size iyi gelebilir.

Rüyada yeşil elma suyu içmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine işarettir.

Rüyada elma suyu içmek işlerini boşvereceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına alamet eder.

Rüyada yeşil şişeden su içmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına, hasta ve zor geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada elma sirkesi içmek iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, umutlarının çoğalacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil çürük elma görmek iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, engellerin aşılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil tatlı elma görmek bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına işarettir.

Rüyada yeşil elma atmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, gayrimenkul işine girileceğine yorulur.

Rüyada yeşil ve kırmızı elma görmek rahata erileceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments