Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil şişeden su içmek

Rüyada yeşil şişeden su içmek

Rüyada yeşil şişeden su içmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada yeşil şişeden su içmek gördüyseniz:

  • Kendinizi kaybetmiş ya da aynı noktaya dönmüş gibi hissederseniz dediklerimi hatırlayın.

Rüyada yeşil şişeden su içmek geleceğinin de çok parlak olacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine alamet etmektedir.

Rüyada cam şişeden su içmek üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, kime gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada şişe su içmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, günahkâr olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şişelerce su içmek kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada pet şişeden su içmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine inanılır.

Rüyada pet şişede su içmek mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, malının ve kazancının tam olacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada plastik şişeden su içmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada şişeden su içmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, kötü haberler alınacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments