Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma sirkesi içmek

Rüyada elma sirkesi içmek

Rüyada elma sirkesi içmek tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, ekmeğin kesileceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada elma sirkesi içmek gördüyseniz:

  • İmajınızı korumalısınız.

Rüyada elma sirkesi içmek her zaman şükür içinde olacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada elma sirkesi görmek durumunuzun iyileşeceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sirke içmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, tersliklerin yoluna gireceğine, onunla yaşamını birleştireceğine rivayet eder.

Rüyada sirkeli su içmek yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, yönetici makamına oturacağına işaret eder.

Rüyada sirke istemek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, tartışma yaşayacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçında bit ve sirke görmek gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine inanılır.

Rüyada kafadan sirke ayıklamak hasret çekenlerin buluşacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, çok pişmanlık duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçında bit sirke görmek maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, elindekileri kaybedeceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments