Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil tatlı elma görmek

Rüyada yeşil tatlı elma görmek

Rüyada yeşil tatlı elma görmek hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada yeşil tatlı elma gördüyseniz:

  • Arkadaş çevreniz vasıtasıyla tanışacağınız birisinden ani bir yaklaşım görebilir veya bir yere davet edilebilirsiniz.

Rüyada yeşil tatlı elma yemek bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil tatlı elma görmek başarısız olacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı tatlı elma yemek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, kısmetlerinin artacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tatlı elma görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, rahat bir hayat sağlayacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına delalettir.

Rüyada tatlı elma yemek aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, yalan söyleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tatlı elma yediğini görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, esenleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı kırmızı elma yemek maddi durumun düzeltileceğine, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına inanılır.

Rüyada ekşi yeşil elma görmek sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments