Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil elma atmak

Rüyada yeşil elma atmak

Rüyada yeşil elma atmak zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, rızkının da genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil elma atmak gördüyseniz:

  • Duygusal konuların ilerlemenizin önüne geçmesine izin vermeyin.

Rüyada yeşil elma atmak hayatını stresten uzakta geçireceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada elma atmak kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine işarettir.

Rüyada birine elma atmak sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına alamet eder.

Rüyada ölüden yeşil elma almak hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada kirmizi ve yeşil elma görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada oruçlu iken yeşil elma yemek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada birine yeşil elma vermek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, sevilen bir dostun geleceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına yorulur.

Rüyada yeşil elma topladığını görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments