Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil elma satın almak

Rüyada yeşil elma satın almak

Rüyada yeşil elma satın almak hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, dış ticarete atılacağına, hastalıkların sona ereceğine, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil elma satın almak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınıza uymayan belli başlı başlıkları hayatınızdan çıkartmak isteyebilirsiniz.

Rüyada yeşil elma satın almak büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada elma satın almak iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, istediği başarıyı göstereceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı elma satın almak mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, gelirinin çoğalacağına, pişmanlığa rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil elma suyu içmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, elde bulunan imkânların artacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil elma aldığını görmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada ölüye yeşil elma vermek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, rahat bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken yeşil elma yemek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Rüyada küçük yeşil elma yemek kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, rahat rahat yaşayacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments