Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma satın almak

Rüyada elma satın almak

Rüyada elma satın almak hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada elma satın almak gördüyseniz:

  • Kendinize yatırım yapın.

Rüyada kırmızı elma satın almak neşesini kaçıracağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına yorulur.

Rüyada elma satın almak yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına inanılır.

Rüyada yeşil elma satın almak sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, hayatını stresten uzakta geçireceğine delalet eder.

Rüyada elmalı şeker yemek anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin elma yediğini görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bahçede elma görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize işarettir.

Rüyada beyaz elma görmek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğa elma vermek sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, parasız ve işsiz kalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments