Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı elma satın almak

Rüyada kırmızı elma satın almak

Rüyada kırmızı elma satın almak elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, kişinin bundan zarar göreceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı elma satın almak gördüyseniz:

  • Boş sözlerin veya doğru olamayacak kadar güzel bilgilerin bağlayıcı bir tarafı olmayabilir ya da şüpheli karşılanmasında fayda var.

Rüyada kırmızı elma satın almak ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, acı tecrübeler edineceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada elma satın almak daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine inanılır.

Rüyada yeşil elma satın almak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına inanılır.

Rüyada sarı ve kırmızı elma görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı tatlı elma yemek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, sağlıklı bir hayat süreceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı ve beyaz elma görmek kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına inanılır.

Rüyada kırmızı sarı elma görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine alamet eder.

Rüyada birine kırmızı elma vermek maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments