Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma hediye almak

Rüyada elma hediye almak

Rüyada elma hediye almak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada elma hediye almak gördüyseniz:

  • Köprüler kurmaya çalışırken karşı tarafı daha da soğutma riskiniz var.

Rüyada yeşil elma hediye etmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada elma hediye almak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada elma hediye etmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı elma görmek atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, geleceğinin parlak olacağına delalettir.

Rüyada yeşil elma verdiğini görmek içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına işarettir.

Rüyada beyaz elma kurt görmek eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına delalet etmektedir.

Rüyada kasa kasa elma görmek üzüntülerin sevince döneceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada elma paylaşmak destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments