Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil elma soymak

Rüyada yeşil elma soymak

Rüyada yeşil elma soymak hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, isteklerinin erteleneceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, isabetli adımlar atacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil elma soymak gördüyseniz:

  • Ev veya aileyle ilgili beklenmedik değişiklikler yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada yeşil elma soymak elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çürük elma soymak iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin elma soyduğunu görmek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına inanılır.

Rüyada elma soymak yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, üzüntülü haberler alacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine tabir olunur.

Rüyada elma soyduğunu görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine yorulur.

Rüyada elma kabuğu soymak işlerini kısa zamanda büyüteceğine, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına inanılır.

Rüyada yeşil soğan soymak maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına delalet eder.

Rüyada dalından yeşil elma koparmak karın artacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments