Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma hediye etmek

Rüyada elma hediye etmek

Rüyada elma hediye etmek para sıkıntısı çekeceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına rivayet eder.

Rüyada elma hediye etmek gördüyseniz:

  • Zarafet daha fazla iş birliği anlamına gelebilir.

Rüyada elma hediye almak onların bir adım önüne geçeceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına yorulur.

Rüyada yeşil elma hediye etmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına işaret eder.

Rüyada elma hediye etmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına delalettir.

Rüyada elma ve limon görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, yüzünün hep güleceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada elma şeker görmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına tabir olunur.

Rüyada mavi elma yemek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, iyilik görüleceğine rivayet eder.

Rüyada elma şekeri yapmak yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, işlerinin yolundan çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kiraz elma görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments